Så har levithan IGEN fundet toppen af dumhed.

Eller oz kan han bare ikke finde ud af at læse, ved ikke helt hvilket, men vil understrege at jeg bestemt ikke ser ham som en ven, men det fremgår vist oz ud fra min side at han ikke ser mig som en ven, men kig på dette shot...

Det er en lille udsnit af levithan's profil:

----§---§---§---§---§---§----

Så er levithan på banen igen...

I dag loggede jeg på tv2, fra en anden pc, det gik oz helt fint, kom ind skrev et par få ting i chatten, og skrev et par privat beskeder...

Da jeg stadig ikke havde fået svar på den klage jeg havde sendt over de karantæner/ip banning, så valgte jeg at ringe ind til tv2, snakkede med en flink medarbejder derinde, som sagde han ville undersøge hvorfor jeg var bannet, men han skulle dog snakke med levithan for at få grunden af ham.

Kort efter jeg havde jeg havde snakket med ham fra tv2, så så min skærm sådan her ud:


Så gik der yderligere noget tid, så fik jeg som lovet et svar fra tv2, det lyder således:Kære killingzx.
Jeg har undersøgt sagen, og set mange mange screenshots af hele forløbet.
Du har lavet spam rigtig mange gange, og generelt gjort hvad du kunne for at generere diverse admins og lignende inde på spil.tv2.dk.

Dette er naturligvis ikke tilladt, og der må være en grænse.
Den er nu trukket her, og jeg vil bede dig om at holde dig væk fra backgammon i 14 dage.

Yderligere vil jeg sige, at alle dine nicks får et warn hvis du logger på.

Venlig hilsen Feedback.

----§---§---§---§---§---§----


Så er den gal med levithan igen...


Jeg sad stille og roligt inde i bckgammon playmoney 500, da der var "bank en admin" Jeg var næsten lige kommet ind, og fandt kort efter baby4you for jeg ville spille et spil med hende, men så langt nåede jeg aldrig ?! Levithan kom ind i backgammon, han skrev ikke noget i chatten, men han kom ind for at give

mig karantæne i 10.000 minutter ! ! !

 

Er det nu ikke tilladt at sidde og hygge sig på tv2 ? ?

Ud over de 10.000 minutter jeg fik på killingzx-not-allowed, så har jeg fået karantæne / IP banning på samtlige af mine andre nicks i op til 10.000 minutter!

 

 

 

 

Jeg tror ikke levithan kan lide min hjemmeside, men hvis ikke han dummede sig så ofte, havde han ikke været på den...

Lige som pro2com, genopfrisker jeg reglerne for levithan:

 

 

Hvorfor er det så lige at mit nick ikke er tilladt, tænker lidt over det... fandt sq ikke noget svar :( se følgende shots.

 

 

 

Jeg ved ikke med første karantæne, men ved anden karantæne var levithan ikke i rummet!

 

 

 

 

Hvis jeg nu siger 30 årig fodboldspiller fra Sverige. Har tidligere spillet for Brøndby I.F, spiller nu for den engelske Premier League-klub Norwich - Vil du så tro på mig?!

Nej vel?! Tænkte det nok..

Jeg har set det er så populært at opdatere sin profil, så det prøver jeg lige...

Den 29. august 2004

Ja så blev mit billede jo slettet, underlig holdning de har på Tv2, de kan vist ikke blive helt enige om deres retningslinier.

Jeg kontaktede Tv2 i juli måned år 2004, for at høre om det var tilladt at have et billede af Mattias Jonson på min profil, selvfølgelig fik jeg samme afvisning som alle andre, der ønsker at have et billede på, som ikke forestiller dem selv. Men efter en lang samtale med Sussi, ændrede tingene sig.

Sussi oplyste mig om, at hvis jeg kunne skaffe en tilladelse fra Mattias Jonson, så ville Tv2 bestemt IKKE nægte mig at have hans billede på profilen, for så kunne der jo ikke køres sag ud af det, og de ville ikke kunne blive sagsøgt af manden. Fair nok tænkte jeg, hvor svært kan det så lige være at skaffe sådan en underskrift fra en professionel fodboldspiller?!?! Ja nu gør du dig nok dine tanker omkring det, og præcis det samme gjorde jeg. MEN kontaktede nu alligevel receptionen på Brøndby stadion for at høre hvordan og hvorledes jeg skulle forholde mig til alt dette, jeg fik så stablet et møde med Mattias Jonson på benene og alt var fint og flot.

Mattias mente det var HELT i orden at jeg brugte hans billede på min spilleprofil på Tv2, og han fik så skrevet en tilladelse til mig, som han så faxede til Tv2, for at undgå en masse unødig ballade, fik jeg så tilsendt den originale tilladelse fra Mattias.

Jeg kontaktede så Sussi fra Tv2i endnu engang og hun har jo nok tænkt sit om mig, men nu havde jeg jo skaffet den tilladelse og selvfølgelig godkendte hun mit billede med Mattias Jonson.

Og jeg mente jo så at ALT var fint og flot, ingen kunne komme i klemme i denne lille historie og min lykke var jo gjort.

Så går der vel omkring 14 dage, hvor Mattias så fint har prydet min profil, men hvad ser jeg…. Billedet er slettet?!?!?!?! Nå tænkte jeg! Levithan har flittigt og jeg mener FLITTIGT besøgt min profil, jeg prøver så desperat at fange denne person, men nej han ønsker ikke at snakke med mig, så langt om længe fanger jeg hans nok langt bedre halvdel zira. Og han nægter at logge på, men jeg kan stille mine spørgsmål til hende og han vil så stå bag hende og svare. Fair nok tænker jeg så… men fatter stadig intet af det hele. Levithan har simpelthen sørget for at mit billede blev slettet, jeg skrev så, at jeg godt kunne se et mindre problem i det, netop fordi Sussi havde fået lokket mig ud i en meget tidskrævende plan (med at skulle skaffe M.J.’s tilladelse, samt underskrift) – men nej lige meget eller lige lidt hjalp det, levithan var ikke til at snakke med om det.

Så måtte jeg jo prøve at kontakte Martin Sandvad fra Tv2i, det lykkedes så heller ikke, da manden ganske simpelt er umulig at træffe, hvis man er mig. Så fik jeg fat i Anja fra Tv2i, som var ganske hjælpsom. Hun mente at jeg jo nok burde kunne forstå, hvorfor jeg ikke måtte have billedet af Mattias på min profil, hun prøvede den der med ”ja hvis du vidste hvor mange billeder vi dagligt modtager af madonna, brad pitt o.s.v. og det kan jo ende med de værste sagsanlæg bla bla bla bla…” (kender I typen?!). Ja jeg kan da godt se det ville kunne ende i en frygtelig gang mudderkastning eller det der ville være værre, men forskellen på mig og alle de andre der sender billeder ind, er jo ligesom den at jeg havde fået mandens tilladelse.

Men NEJ blev der sagt, ok tænkte jeg, hvad kan jeg så gøre?! Anja sagde at hun lige ville snakke med levithan om problemet – ja flot gør lige det, og det gjorde hun, han tog så simpelthen den beslutning, at ALLE billeder uanset berømthed ville blive godkendt, hvis man selv er med på billedet, uha tænker jeg så nu, det kan da kun give dem endnu større problemer, men ja dem om det – regner med at gruppebilleder generelt nu vil kunne blive godkendt, så længe man selv optræder på samme billede. Fin indstilling siger jeg, så længe der ikke er nogen andre end jeg selv, der sætter et billede hvor jeg fremtræder på deres profil, for så starter balladen….

Nu ligger landet således at jeg er overbevist om at jeg logger på spil.tv2.dk og ikke dating.dk, så hvorfor i al verden skulle mit billede være på den profil, men vil jeg have Mattias der, så er der jo ikke så meget andet at gøre.

Men helt seriøst… Tv2 TAG JER DOG SAMMEN! Hvad kan der ske ved at det billede blev på min profil, Mattias Jonson har jo godkendt det hele. Så ja kære levithan, hvorfor er det så vigtigt at mit billede kommer med på profilen?!?!?!

Nu til det lidt mere alvorlige, vil mange sikkert mene - nu du alligevel har kæmpet dig den laaaaaange vej gennem min profil, så husk lige gæstebogen, det er da det mindste du kan gøre!

 

---------------------------------------------------------------------------

 

 

Kan det være rigtigt at en mand med så stor indflydelse på TV2 kan bruge sin magt på den måde over for personer som han ikke kan lide?

 

 


Som en hver anden vil jeg finde ud af hva jeg har gjort galt og kommer ind og spør levithan.Der står 5 min karantæne, MEN det var 10.000 min karantæne på
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww (25x w)

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww (24x w)

Samt 180 min IP spæring fra backgammon begyndere1

 

20.505 min karantæne inde for 5 min, det må være rekord.!!

 

 Levithan er da nok det mest dobbeltmoralske menneske på tv2... Levithan TA DIG SAMMEN!!!

Flere nicks er blevet slettet på grund af snyd.. Hvorfor findes levithan stadig?? Fordi han er admin, så er det accepteret??

 
Misryget-gris…..

<> 

Vores alle sammens gris på krogen (På den gode måde *S*)

ALLE ved en gris siger øf øf øf øf øf øf …. At skrive det mange gange kan man tolke som spam… Fair nok… Men inden man bliver smidt ud for at skrive 2½ linie med øf er det mindste en advarsel først, og en besked med grunden til man er smidt ud. (Siger dog sig selv, levithan har ingen humor)

Her kommer lige et par shot: 

 

 

 

Læg mærke til at sir_render griner efter det han selv skriver og c14undercover oz griner!!

 

Da en anden bruger var venlig at forsøge at få et svar fra levithan gik det sådan her…. 

 

 

 

 

Se så hvad levithan skriver…

 

 

 

Levithan… FÅ DIG NOGET HUMOR!!!

 

Jeg vil tillade mig at citere en linie fra levithan’s spilleprofil:

”En hilsen til alle de friske på krogen.”
Jeg vil til den linie spørge; HVORFOR bliver de friske så bliver smidt ud med mundkurv??

 


 

Mere om levithan:

Jeg er LANGT fra den eneste der ikke synes levithan hører til på krogen!!!

 

Her kommer nogle shots... Jeg havde 10 min forinden skrevet: "levi = hjerne BEEP", tror han har misforstået noget... 
Ligepludselig 500 min HVA F bilder han sig ind??
lad en karantæne være hva det vil, men hvis han var tilstede da jeg skrev det, hvorfor gjore han mig så ikke opmærksom på at han var der, og at han følte sig tråt på??  Jeg mener det var af administrator LEVITHAN og IKKE LEVI jeg blev smid ud af!! levithan og levi... ligger næsten tæt på hinanden... bare et par bogstaver mere, så er den hjemme.....

 

 

 

Jeg husker noget han en gang sagde til mig: Man smider ikke nogen ud uden at give dem en advarsel først... Ud fra det venter jeg så på der kommer en advarsel... . o O ( hvilken dag som helst )