21-06-2004:

I dag er ALLE admins fra inde fra Backgammonn blevet opsagt. :(

Remya, spilleder:

Remya var spilleder i backgammon, en af de admins der var respekteret af de fleste.. Hans dage som admins sluttede i dag. Remya. du var en cool admin, og der vil ALDRIG komme en som dig igen!!
Håber du fortsat vil komme i backgammon, for vi vil sq ikke undvære dig derinde!!


Smutterliste.dk, spillederassistent:

Smutterlisten.dk hørte til en af de stille admins, men gjorde sit arbejde godt!! Han lavede bland andet en side til en stor turnering (Det skal der åbentbart ikke takkes for.)


Fanet:

Fanet var en af de admins man så meget i chatten, ikke ved at skrive med admin farve. Fanet har en DEJLIG humor. Fanet, du MÅ IKKE holde dig væk fra bg!!! Du vil blive savnet!! Jeg ved hvilke kampe du har haft derinde, og hva du har gået igennem som admin. Du havde respekt som admin!!!


Kingeling:

Du er som fanet, en Q med fed humor!! Man så oz dig meget i fc, på den GODE måde. Fik tit kurv af dig... (men ikke uden grund *GG*) Du vil være savnet!! og du må heller IKKE holde dig fra bg!!! Du havde respekt hos brugerene, hvilket der er MANGE admins der ikke har!! Ved oz at du har haft dine probz som admin.


Luiza17:

Luiza var ikke så meget i backgammon selv om hun var admin derinde, men når hun endelig var der, kunne hun skabe god ro og orden :D


Grev_michal:

Grineren fyr, har ikke set så meget til ham på det sidste, men han var oz en admin med respekt i backgammen. Fed humor :D Han var bag mange turneringer. Du vil blive savnet :D


Zira:

Zira var oz admin i bg, tvivler på at hun vil blive savnet af nær så mange af brugere som ovennævnte admins!!!


Quinden78:

Jeg har ikke så meget at skrive om dig... I MINE øjne levede du ikke op til det job som admin.


Rhea:

Jeg har ikke så meget at skrive om dig... I MINE øjne levede du ikke op til det job som admin.


Mulle79dk:

Mulle var oz en af de nye admins, nåede ikke at lære hende at kende som admin... Men det indtryk jeg har var du god derinde... Jeg hører jo lidt fra andre mennesker om admins ;o)


holmpigen:

En admin var endnu en admin... Det blev ikke så længe... Men du klarede det vist godt ;)


En sidste ting.
Jeg vil opfordre ALLE der læser dette om at skrive i levithan, og sandtv2's gb om at vi vil ha de admins TILBAGE!!!!!!